2007 | A tapasztalat napjai

Kedves barátok, a Punta de Vacas-i Parkba látogatók és zarándoklók! Szeretnék néhány szót szólni ezeknek a Napoknak a központi témájáról, a Megbékélésről, mint mély spirituális tapasztalatról. Tudom, megbocsájtjátok nekem, ha teszek egy pár perces kitérőt mielőtt rátérnék témánkra, annak érdekében, hogy némi magyarázatot fűzzek ehhez a rendkívüli helyzethez, melyet megélünk.

2005 | A dél-amerikai csarnok felavatása

Kedves barátaim!

Hálásak vagyunk annak a többezer dél-amerikai embernek, aki támogatott minket. A nevük bele van vésve a csarnok melletti falon található dísztáblákba. Hálásak vagyunk a munkásoknak, tervezőknek, építészeknek és kőműveseknek. Hálásak vagyunk azoknak, akik velünk tartanak ezen az ünnepségen.

2004 | Silo szavai Silo Üzenetének első évfordulója

Kedves barátaim!

Kudarcot vallottunk….de kitartunk! Kudarcot vallottunk, de kitartunk a tervünk mellett, hogy emberivé tegyük a világot.

1999 | Silo beszéde a Humanista Mozgalom 30. évfordulóján

Kedves Barátaim!

Újra itt vagyunk! Itt ma együtt ünneplünk néhány barátunkkal, akik a tevékenységünk kezdete óta velünk vannak, olyanokkal, akik szimpatizálnak a javaslatainkkal vagy csak érdeklődnek tevékenységeink iránt, és másokkal is, akik nem régen csatlakoztak hozzánk, hogy velünk tartsanak a Föld emberivé tételének nehéz munkájában. 

1969 | A szenvedés gyógyítása

Ha azért jöttél ide, hogy meghallgass egy olyan embert, akitől feltételezésed szerint átveheted a bölcsességet, akkor téves úton jársz. Az igazi bölcsesség sem könyveken, sem beszédeken keresztül nem adható át; az igazi bölcsesség a tudatod mélyén rejlik, ugyanúgy, ahogy az igazi szeretet a szíved mélyén található.