A Park

A monolit A kapu A csarnok A műhely A Személyes munka központ A Tanulmányi Központ A kút Az emléktábla

Kattints a piros körökre a részletekért!

 

A Tanulmányozás és Elmélkedés Parkjai, melyek az öt kontinens több mint ötven helyszínén megtalálhatók, egy újfajta spiritualitás és szellemiség közvetítésének központjai. Ez a szellemiség az emberi lényt tekinti a legfőbb értéknek, és elutasítja az erőszak és a megkülönböztetés minden formáját. Itt senkit nem kérdezünk a személyes hitéről, meggyőződéséről – a cél az, hogy egyéni és közös elmélkedések, tapasztalatok során kapcsolatba tudjunk lépni a bennünk és másokban lévő örömmel, jósággal és erővel.

A Parkok az emberi szellem mély tereibe való belépés kapui. A témák, amelyeket tanulmányozunk, a gyakorlatok, amelyeket végzünk és a közös találkozóink, elvonulásaink célja, hogy kapcsolatba kerüljünk a tudat ezen különleges régióival, és megtapasztaljuk azt, ami szent bennünk és körülöttünk. Meditációink és ceremóniáink során olyan transzcendens tapasztalatok felé törekszünk, amelyek választ adhatnak a halállal és az élet értelmével kapcsolatos kérdéseinkre, és amelyekből inspirációt és hitet meríthetünk a bennünk és a körülöttünk lévő szenvedés legyőzéséhez.

A Parkok zarándokhelyek is azok számára, akik a hétköznapok sodrásából kilépve elmélkedni szeretnének az életük, a cselekedeteik és a kudarcaik értelméről. A Parkokat Silo tanításai ihlették, és a Silo Üzenete körül alakult közösségek, valamint az egyetemes humanizmus nevű irányzat szervezeteinek tagjai hozták létre és működtetik.

Szimbólumok

A Parkok sokak számára mélyen lévő, szellemi tájak fizikai megnyilvánulásai. A Parkokban található szimbólumokat különböző kultúrák ihlették. Olyan tapasztalatokat jelenítenek meg, melyek bár minden kultúrában és korban máshogyan fejeződtek ki, mégis közösek, és mindannyiunk számára hozzáférhetők. Úgy hisszük, hogy az emberi szellem ezen különleges, átalakító erejű tapasztalatainak erősödése új sprituális horizontot hozhat létre a világban, ami egy egyetemes emberi nemzet megszületése felé vezet minket.

A kapu
A monolit
A csarnok
Az emléktáblák (sztélék)
A kút

Épületek

Személyesmunka-központ
Tanulmányi központ
Műhely

Működés, nyitva tartás:

A Park nyitott mindenki számára, aki közel érzi magához a szellemiségét és törekvéseit. Mindennap délelőtt 10 óra és este 8 óra között látogatható. A személyesmunka-központban szálláshelyeket tartunk fenn azok számára, akik többnapos szemináriumokon, elvonulásokon vesznek részt, illetve azoknak, akik többnapos személyes elvonulásra érkeznek a Parkba. Minden esetben szükséges szállást foglalni a weboldalon keresztül, és egyeztetni a Park működtetőivel.

A Park nem rendezvényhelyszín, nem folytat kereskedelmi tevékenységet, az épületek nem kiadók.

Programok, események:

Szerdánként 18 órától Silo Üzenetének mikebudai közössége tartja a Parkban a találkozóját, és minden érdeklődő számára nyitott ceremóniáit. A ceremóniák a Silo Üzenetében található közösségi meditációk, amelyek során a belső erőnkkel lépünk kapcsolatba, és kéréseket fogalmazunk meg saját magunk és mások jóllétéért.

Minden napfordulóhoz és nap-éj egyenlőséghez legközelebb eső hétvégén évszakünnepet tartunk, melyen minden érdeklődőt szívesen látunk, aki szeretne megismerkedni a Parkkal és a közösséggel.

Ezeken kívül számos egyéb rendezvénynek és találkozónak ad helyet a Park, melyek szintén nyitottak.

További információ:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36/30/2318176