A bennünk levő mélység megtapasztalása a mozgáson keresztül

 
2014. május 25.

Műhelymunka Peter Noordendorp holland és Paula Percivalle argentín táncos-koreográfusok, humanisták vezetésével, az általuk kifejlesztett módszer alapján. A cél az emberben lévő mélység és szentség megtapasztalása és kifejezése a test segítségével.

Bárki részt vehet, nem szükséges táncos vagy színházi előképzettség. Egyénileg, párokban és csoportokban fogunk dolgozni pszicho-fizikai gyakorlatokkal. Olyan ruhában gyere, ami nem akadályozza a mozgást.

A jó hozzáállás a belső nyitottság és a bizalom érzése a többi résztvevő felé. A munka mélysége a résztvevők szándékán múlik.

Ebéd: egy rövid szünetet fogunk csak tartani, ahol szendvicseket és gyümölcsöt lehet fogyasztani

A műhely után kötetlen beszélgetés, véleménycsere és falatozás lesz.

Hozzájárulás a naphoz: 1000 Ft, amivel a park fenntartását támogatod.
Ha van rá lehetőséged, további adományoddal támogathatod az idén nyáron épülő meditációs csarnok megvalósulását.

"A test a legkifinomultabb és legösszetettebb hangszer, ami létezik a bolygón. De mint minden hangszeren, ezen is meg kell tanulni jól játszani. Minél nagyobb a harmónia abban, ahogyan a dolgokat csináljuk, annál finomabb és „jól-hangolt” lesz a belső zenénk. És így meg fog sokszorozódni az együttrezgés a többi emberrel."

 

További információ:
Domán Sándor, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 06 30 343 3234
Szívesen segítünk a parkba való eljutásban.

Megjelent: 1595 alkalommal