Az Emberi test és a Szentség

 
A fotót Szeicz Anita készítette A fotót Szeicz Anita készítette
2012. május 12.

Kétszer egy napos műhelymunka Peter Deno holland táncos, koreográfus, humanista vezetésével az általa kifejlesztett módszer alapján. A cél az emberi lényben lévő Szentség megtapasztalása és kifejezése a test segítségével.

Kezdési és befejezési időpontok: 

május 12., szombat 10:30 – 19:00
május 13., vasárnap 11:00 – 17:00

Csoportokban fogunk dolgozni pszicho-fizikai gyakorlatokkal, lezárásként egy kis színházi produkciót hozunk létre közösen, ami kifejezi az átélt tapasztalatokat.

A műhely két napos. Az első nap egy teljes folyamatot foglal majd magába, vasárnap tovább dolgozunk azokkal, akik szeretnék mélyíteni a tapasztalataikat.

Bárki részt vehet, nem szükséges semmilyen táncos, vagy színházi előképzettség. Olyan ruhában gyere, ami nem akadályozza a mozgást.

A jó hozzáállás a belső nyitottság és a bizalom érzése a többi résztvevő felé. A munka mélysége a résztvevők szándékán múlik.

A részvétel díja 1000 HUF/nap, amivel a park fenntartásához járulsz hozzá.

Ha a parkban szeretnél megszállni, akkor a park weboldalán (www.mikebudapark.org) tudsz szállást foglalni, ugyanitt találsz információt a park megközelítésről is.

Kávé és tea a rendelkezésünkre áll, az étkezéseket mindenki maga oldja meg (van a közelben egy étterem, ahonnan tudsz rendelni, ha szükséges).

Ha részt vennél, kérlek, regisztrálj ezen a linken.

Ha bármi kérdésed van, keress bátran: Házi Tamás (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36305602699)

Megjelent: 1533 alkalommal