Közös ünneplés és tiszteletadás

 
2011. május 7.

2011. május 7-én, 13 órától közös ünneplést és tiszteletadást tartunk a Parkban, Silo első nyilvános beszédének 42. évfordulójának alkalmából.

Ezzel indult útnak tanítása, amely később számos formában nyilvánult meg világszerte: politikai pártok, társadalmi szervezetek, spirituális közösségek és szellemi központok alakultak e tanítás körül.

Ezen a napon a világ sok más parkjában tartunk hasonló ünnepléseket.

A programból: a Park bemutatása, az első nyilvános beszéd: a Szenvedés Gyógyításának felidézése, beszélgetés a témáról, közös ceremónia.

Ha szeretnél részt venni az eseményen, kérünk, töltsd ki ezt az űrlapot. Így tudjuk, hogy hány emberre számítsunk ill. tudunk segíteni a Parkba való eljutásban.

"Testvérem, egyszerű elveket kövess, ahogy ezek a kövek, ez a hó és ez a nap is – mely megáld minket – egyszerű. Hordozd a békét magadban, és vidd el másoknak. Testvérem, a történelem során az emberi lény megmutatja a szenvedés arcát… de emlékezz arra, hogy tovább kell menni a történelemben, hogy meg kell tanulni nevetni, és meg kell tanulni szeretni." (részlet a Szenvedés gyógyítása c. beszédből)

Megjelent: 1663 alkalommal