Szeminárium a mély és alapvető változásról

 
2011. január 29.

Mit jelent a mély és alapvető változás? Szükséges, kész vagyok rá? Milyen feltételek, szándékok, döntések teszik lehetővé? Lehetséges olyan Célt találni, mely túlmutat az átmeneti értelmeken, a kompenzáláson?

 Többek között ezekről a kérdésekről fogunk elmélkedni és beszélgetni másokkal egy napon keresztül, nyugodt, inspiráló környezetben.
...Tartunk ceremóniát is a Silo Üzenete című könyv alapján, ami segít tapasztalati szinten kapcsolatba kerülni az értelemmel.
Ezután szeretnénk megfogalmazni egy olyan személyes Célt, mely irányt ad a cselekedeteinknek, és az átalakulás irányába vezet bennünket.

A napot baráti falatozással zárjuk.

A mikebudai parkban rendezett szemináriumok célja, hogy biztosítsunk olyan alkalmakat, amikor mélyebben foglalkozhatunk az életünk fontos témáival. Elmélkedhetünk, véleményt cserélhetünk másokkal, olyan tapasztalatokhoz és megértésekhez juthatunk el, melyek túlmutatnak a mindennapokon.

Ha szeretnél részt venni a szemináriumon, kérünk regisztrálj.

A résztvevőktől 1000 Ft hozzájárulást fogunk kérni a Park fenntartásához.

Mindenkit örömmel látunk!


A Silo Üzenete közösség tagjai
www.silouzenete.hu
www.mikebudapark.org

"Mindezen javaslatok csupán akkor érdekesek, ha kész vagy létrehozni egy új tájat belső világodban. De ha csak magadra gondolsz, magadért semmit nem tehetsz. Ha előre akarsz haladni, egy nap fel kell ismerned, hogy küldetésed a téged körülvevő világ emberivé tétele." (Silo: Emberivé tenni a Földet)

Megjelent: 1600 alkalommal