Nyomtatás

Szúfi elvonulás

 

"Megszületett bennem egy új szeretet..."

Április 29-30. péntek-szombat

Az elvonulásunk célja egy olyan baráti atmoszféra és költői nyitottság megteremtése, melyben lehetőségünk nyílik inspirált tudatállapotok megtapasztalására, az isteni szerelem megsejtésére és átélésére és a hétköznapi "én" felfüggesztésére a szúfi költészet és zene, valamint a kerengés gyakorlata által.

Vallási meggyőződéstől függetlenül nagy szeretettel várunk mindenkit, akit inspirál a "megnevezhetetlennel" való kapcsolat átélése és a mindannyiunkban lévő közös "isteni" megtapasztalása.

Időpont: április 29-30. péntek-szombat (ráadásnapként maradhatunk vasárnap is)

Tervezett program: péntek délután leérkezés, gyakorlatozás a Személyesmunka Központ termében, este tábortűz, esetleg filmnézés, szombaton napközben gyakorlatozás, séta az erdőben, este közös ceremónia a meditációs csarnokban. És amihez még éppen kedvünk van.

Az ottalváshoz szállásfoglalás szükséges az alábbi oldalon: Kapcsolat/Foglalás/Szállás foglalása/Személyesmunka Központ

Lejutás: Budapest Nyugati pályaudvarról vonattal Albertirsáig, Albertirsától busszal Mikebuda, Bernula tanya megállóig. (Minden órában indul vonat, és péntek délután buszcsatlakozás is van szinte mindegyikhez.)

Kapcsolat: Szepessy Stefi, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 06 20 333 1523

Megjelent: 2362 alkalommal