Közeleg az őszi nap-éj egyenlőség, így szokásunkhoz híven szeretettel meghívunk titeket az ehhez kapcsolódó évszakünnepre.

Mi a különbség a fizikai és a szellemi fájdalom között? Mi a szellemi szenvedés erdete és hogyan győzhető le? Melyek az erőszak különböző formái és hogyan kapcsolódik mindez a vágyhoz? Ezek "A szenvedés gyógyítása" című beszéd fő témái.

Közeleg a tavaszi nap-éj egyenlőség, így szokásunkhoz híven szeretettel meghívunk titeket az ehhez kapcsolódó évszakünnepre. Azon kívül, hogy jó együtt lenni, ezek a negyedéves összejövetelek arra is jó alkalmak, hogy röviden megszakítsuk azt, ami az életünkben történik, kapcsolatba lépjünk a bensőnkkel, visszatekintsünk az elmúlt időszakra, és a "kérések" ceremóniája során megfogalmazzuk magunk számára és kivetítsük a jövőbe a legfőbb törekvéseinket, és azt, amire nekünk és a körülöttünk élőknek igazán szüksége van. 
Közeleg a téli napforduló, így szokásunkhoz híven szeretettel meghívunk mindenkit az ehhez kapcsolódó évszakünnepre, kötetlen együttlétre. Ezek a negyedéves összejövetelek ara is jó alkalmak, hogy röviden megszakítsuk azt, ami az életünkben és a hétköznapokban történik, kapcsolatba lépjünk a bensőnkkel, elmélkedjünk az elmúlt időszakról, és a "kérések" ceremóniája során megfogalmazzuk és kivetítsük a jövőbe azt, amire igazán szükségünk van, vagy amire a körülöttünk élőknek, a szeretteinknek igazán szükségük van. 
13 órától közösségi büfé ebéd lesz, és megköszönjük, ha te is hozol magaddal valamit a közös asztalra. 
 
Halottak napja a magunk módján: közös emlékezés, sztorizgatás szeretteinkről, akik már nincsenek itt velünk ebben az időben és ebben a térben. Mik azok a jó dolgok, amikre az életükből emlékezünk, és milyen tulajdonságaikat hordozzuk magunkban?
Szeretettel meghívunk mindenkit Csefkó Tamás "A kozmosz anyaga" című tanulmányának bemutatójára. 

"Az első távcső megvétele óta a vizuális és fotografikus megfigyelések, az ezekhez kapcsolódó tanulás
lassan mély változásokat hozott az életemben.

Ezen az egynapos szemináriumon a belső Erő tapasztalatában fogunk elmélyülni, mely központi eleme Silo Üzenetének. A belső Erő alatt pszichofizikai energiát értünk, melyet meg lehet tanulni érzékelni és irányítani, és ezáltal az életünket a valós felébredés felé vezetni. Ezen a napon a tapasztalathoz szükséges belső hozzáállással, valamint a mindennapi életben végrehajtott egységes cselekedetek és az Erő kapcsolatával fogunk foglalkozni. 

Május 7-én felavatunk egy új emléktáblát, melyen A szenvedés gyógyítása című beszéd lesz olvasható teljes terjedelmében. 1969. május 4-én Silo ezzel a beszéddel tette le annak az új szelleméségnek az alapjait, mely az elmúlt több mint ötven évben a világ minden táján elterjedt, és mely a mikebudai Park létrehozását is ihlette. 

Rólunk

A Parkok egy új spiritualitás központjai. Egy olyan spiritualitásé, amely elutasítja az erőszak és a megkülönböztetés minden formáját, és amely annak a felfedezésére irányul, ami szent az emberi lényben. E spiritualitás célja a felszabadulás és az élet értelmének felfedezése.

  • info@mikebudapark.org
  • Tel: +36 53 375 059
  • Mikebuda, Mikebudai út 8.