Őszköszöntő évszakünnep a Parkban

 
Őszköszöntő évszakünnep a Parkban Fotó: Szeicz Anita
2015. szeptember 19., szombat 14 óra

Ha szívesen eltöltenél egy inspiráló délutánt egy nem hétköznapi helyen, akkor szeretettel látunk a már hagyománnyá vált szeptemberi évszakünnepen a mikebudai Parkban, mely mindenki számára nyitva áll, aki keresi a lehetőséget az elmélkedésre, az inspirálódásra, a másokkal való tapasztalatcserére és összekapcsolódásra.

Az évszakok váltakozásához kapcsolódó közös összejöveteleinken mindig az élet szakaszainak és a belső állapotoknak a változásával, fejlődésével is megpróbálunk kapcsolatba kerülni. A nyár elmúltával megkezdődik a visszahúzódás, a befelé fordulás időszaka.

Program:

  • Pagoda Vokál kórus
  • ceremónia a meditációs csarnokban
  • "kéréseink" elégetése (mindenki megfogalmazza egy kis kártyán azt, amire úgy érzi, hogy a leginkább szüksége van, majd együtt elégetjük)
  • közös vacsora az együtt készített / hozott ételekből


"Ha azt hiszed, hogy az életed a halállal véget ér, akkor nincs értelme annak, amit gondolsz, amit érzel és amit cselekszel. Minden ellentmondásban és szétesésben végződik. Ha azt hiszed, hogy az életed nem ér véget a halállal, akkor az, amit gondolsz, meg kell hogy egyezzen azzal, amit érzel és amit cselekszel. Mindennek az egység, az összhang felé kell haladnia." Silo Üzenete

Megjelent: 1561 alkalommal