Szúfi kerengés elvonulás/Sufi whirling retreat

 június 1. 12:00 - június 2.

Az elvonulásunk célja egy olyan baráti atmoszféra és költői nyitottság megteremtése, melyben lehetőségünk nyílik inspirált tudatállapotok megtapasztalására, az isteni szerelem megsejtésére és átélésére, és a hétköznapi "én" felfüggesztésére a szúfi költészet és zene, valamint a kerengés gyakorlata által.

 Vallási meggyőződéstől függetlenül nagy szeretettel várunk mindenkit, akit inspirál a "megnevezhetetlennel" való kapcsolat átélése és a mindannyiunkban lévő közös "isteni" megtapasztalása.

Az első nap azoknak szól, akik rendszeresen gyakorlatoznak és szeretnék a gyakorlásukat közösen elmélyíteni. A második nap mindenki számára nyitott.

Tervezett program: péntek délután leérkezés, gyakorlatozás a Személyesmunka Központ termében, este tábortűz, szombaton napközben gyakorlatozás és véleménycsere, este közös ceremónia a meditációs csarnokban. És amihez még éppen kedvünk van.
Az ottalváshoz szállásfoglalás szükséges az alábbi oldalon: Kapcsolat/Foglalás/Szállás foglalása/Személyesmunka Központ

Lejutás: Budapest Nyugati pályaudvarról vonattal Albertirsáig, Albertirsától busszal Mikebuda, Bernula tanya megállóig. (Minden órában indul vonat, és péntek délután buszcsatlakozás is van szinte mindegyikhez.)
Kapcsolat: Szepessy Stefi, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 06 20 333 1523

Megjelent: 2297 alkalommal