Ünnepség "A szenvedés gyógyítása" című beszéd 55. évfordulója alkalmából

Szeretettel meghívunk mindenkit május 4-én Mikebudára, a Tanulmányozás és Elmélkedés Parkjába, hogy együtt megünnepeljük "A szenvedés gyógyítása" c. beszéd elhangzásának ötvenötödik évfordulóját.

Téli évszakünnep/Winter Seasonal Celebration

Közeleg a téli napforduló, így szokásunkhoz híven szeretettel meghívunk mindenkit az ehhez kapcsolódó évszakünnepre, kötetlen együttlétre. Ezek a negyedéves összejövetelek arra is jó alkalmak, hogy röviden megszakítsuk azt, ami az életünkben, a hétköznapjainkban történik, kapcsolatba lépjünk a bensőnkkel,

Őszi családi nap a Mikebuda Parkban

Élvezzük együtt gyermekeinkkel a mikebudai Tanulmányozás és Elmélkedés Parkja szent terét. Kapcsolódjunk a bennünk rejlő legjobbakkal, a legjobb törekvéseinkkel magunk és családunk számára. Osszuk meg az együttlét és az inspiráció szép pillanatait. És beszélgessünk a nehézségeinkről és gondjainkról is.

Halottak napja a Mikebuda Parkban

Halottak napja a magunk módján: közös emlékezés, sztorizgatás szeretteinkről, akik már nincsenek itt velünk ebben az időben és ebben a térben. Mik azok a jó dolgok, amikre az életükből emlékezünk, és milyen tulajdonságaikat hordozzuk magunkban?

Őszi évszakünnep/Autumn Seasonal Celebration

Közeleg az őszi nap-éj egyenlőség, így szokásunkhoz híven szeretettel meghívunk titeket az ehhez kapcsolódó évszakünnepre.

A szenvedés gyógyítása - ünnep, elmélkedés, beszélgetés

Mi a különbség a fizikai és a szellemi fájdalom között? Mi a szellemi szenvedés erdete és hogyan győzhető le? Melyek az erőszak különböző formái és hogyan kapcsolódik mindez a vágyhoz? Ezek "A szenvedés gyógyítása" című beszéd fő témái.

 
 
 

Rólunk

A Parkok egy új spiritualitás központjai. Egy olyan spiritualitásé, amely elutasítja az erőszak és a megkülönböztetés minden formáját, és amely annak a felfedezésére irányul, ami szent az emberi lényben. E spiritualitás célja a felszabadulás és az élet értelmének felfedezése.

  • info@mikebudapark.org
  • Tel: +36 53 375 059
  • Mikebuda, Mikebudai út 8.